Bananenbrood met Wortel en Kaneel

Bananenbrood, zo lekker en gezond. Vooral deze variant met wortel , vind ik zelf heerlijk 😍

*voor net dat beetje extra, kun je ook walnoten en stukjes pure chocolade toevoegen. 


Je kunt de bakvideo ook bekijken via Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=QDm4qjsQtqo&t=17s


Verwarm de oven voor op 180 graden

Ingrediënten
- 2 eieren
- 2 rijpe bananen (geprakt)
- 100 gr geraspte wortel
- 2 tl kaneel 
- 20 gr bakpoeder
- 100 ml amandelmelk
- 250 gr bloem of havermeel

Bereidingswijze
1. Prak de bananen en mix deze samen met de eieren goed door.

2. Voeg daarna het amandelmelk toe en mix dit goed door.

3. Zeef de bloem en het bakpoeder door het beslag en mix dit goed samen.

4. Daarna mag het kaneel en de wortelrasp bij het beslag. Spatel dit vervolgens goed door.

5. Vet de bakblik in en giet het beslag erin.

6. De bananenbrood kan de oven in, op 180 graden voor ongeveer 45 minuten.

 

Bon Appétit

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.